onsdag 9 maj 2007

Till vardags...



Tre dagar i veckan (tis-tor) är Alva hos dagmamman Lisbet några timmar, medan mamma och Moa är hemma och tar det lungt och myser(hm... det vill säga städar, tvättar, diskar.) Men fredag- måndag är det långhelg och då har vi det så mysigt som möjligt ihop! Vi träffar kompisar, cyklar och hittar på skojjiga saker. Vi tillbringar rätt mycket tid i lekparken i Skoftebyn där vi bor, där finns det nästan alltid någon att leka med! Det finns många andra föräldralediga i Skoftebyn att umgås med så det är sällan vi inte träffar någon annan.
Nu när det är vår och så VACKERT väder är vi ute mycket, Moa sover mest när hon väl hamnat i vagnen och Alvas favorit transportsätt är nog just nu att cykla eller åka kickbike. Hon lärde sig cykla utan stödhjul under valborgs helgen!! och sen älskar hon att dansa till sin Amy Diamond -skiva som hon fick av fster och farbröderna i storasyter present.
Moas favoritsyselsättning är att ligga i lugn och ro i sitt babygym och konversationen (monologen) som man får höra med figurerna där är härlig att lyssna på! Sen gillar hon att prata med mamma , pappa, syrran och andra som kommer o visar att man vill ha kontakt med henne, hon är en väldigt social tjej! Andra saker på "gillar att göra listan" är Sova & äta! bada, lyssna på musik...

1 kommentar:

Alva och Moa Frick sa...

det är bara Elin osm testar funktionen komentar...