måndag 17 september 2007

Härlig social helg!


Förra helgen(7-9 sept) hade vi en sån där helg som vi inte hade något inplanerat(KORS I TAKET) så då, när man ändå är ledig så är det lika bra att passa på att träffa så många som möjligt på en gång.
Vi bjöd hem Jenny och Henrik och nygifta Anders och Lena på lite käk på kvällen, god mat, trevlig gemenskap som slutade med att till och med tjejerna körde bilspel på Playstation, detta dokumenterades dock lite dåligt
men Henrik och Anders syns här i en het duell...


Sen på söndag kom Daniel och Anna med hem på middag efter gudstjänsten, det blev nog den goast söndagsmiddagen som tillagats på länge i vårt kök. Fläskfile´ och rösti med superb sås... tillagat av Rickard och Daniel! och ännu senare som kom Morbror Simon och hans fru Hanna upp från Göteborg på lite kvällsfika och för att hämta sina cyklar som varit huserade i vårt garage ett tag.
Skönt att det finns vänner, som småbarns föräldrar har man inte så mycket tid till annat än det som rör familjen och det lilla andra som man engagerat sig i, det går runt för full rulle hela tiden och det är då man uppskattar sånna här helger där man bara kan få vara!
Tack vänner goa stunder tillsammans med er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själva för en kalashärlig söndag.
Kram från Daniel och Anna